Fönsterputs Landskrona

Med tjänsten fönsterputs Landskrona kan du luta dig tillbaka och se hur dina fönster blir skinande rena. Oavsett om du bor i en villa, radhus eller lägenhet har vi erfarna fönsterputsare som är redo att ta sig an dina fönster samtidigt som du får tid över för annat. Vi hjälper både dig som privatperson eller företag.

Den som själv försökt sig på att tvätta fönster vet att det inte är helt lätt att få till det. Då kan det vara skönt att få hjälp av en riktig expert med allt vad det innebär. Vi tar alltid med den städutrustning och material som vi behöver för att kunna genomföra din fönsterputsning. Vi är noga med att avlägsna all typ av smuts såsom salter, stänk och annat ingrott smuts. En annan fördel är att fönsterputsning är berättigat till RUT-avdrag. Det tillsammans med att våra fönsterputsare är erfarna experter som kan hålla ett högt tempo gör att det i slutändan inte alls blir speciellt dyrt.

Vad ingår i tjänsten Fönsterputs Landskrona

Vi putsar samtliga sidor av fönsterna och torkar av fönsterbrädan inomhus. Allt material och utrustning som behövs ser vi till att ha med oss. Beställ extratjänsten karmtvätt så tvättar vi även fönsterkarmarna.